• Schorvoort 014 42 76 68   Smiskensstraat 014 41 33 13

GUUS MUËSEN

Afgestudeerd als licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie aan de Universiteit Gent in 2000 en sindsdien aan de slag als kinesitherapeut bij Verbeek/KineTeam Turnhout.

Vervolgens gespecialiseerd in de manuele therapie aan de Universiteit Hasselt en respiratoire kinesitherapie met de cursus autogene drainage (Chevalier). Samen met mijn collega's van KineTeam volgde ik in 2017 een opleiding dry needling.

Meer dan 17 jaar praktijkervaring en continue vorming dmv regelmatige bijscholingen.

Medeoprichter KineTeam Turnhout sinds 2016.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Ja

 

HANS HOSKENS

Afgestudeerd als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, musculoskeletale revalidatie aan de KU Leuven in 2011 en sindsdien aan de slag als kinesitherapeut bij Verbeek/KineTeam Turnhout.

Gedurende het academiejaar 2011-2012 heb ik werken gecombineerd met het Postgraduaat Manuele Therapie aan de KU Leuven, waarvoor ik in 2012 afstudeerde als Manueel Therapeut.

Verder heb ik me verdiept in het Kinetic Control concept en verschillende bijscholingen gevolgd m.b.t. manuele therapie, sportkinesitherapie en chronische pijn.
In 2017 volgde ik een opleiding tot Barefoot Training Specialist en cursus dry needling..

Van 2012 tot 2017 verantwoordelijke medische begeleiding bij voetbalclub FC Zwaneven.

Medeoprichter KineTeam Turnhout sinds 2016.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Ja

 

JEF VERBEEK

Afgestudeerd als licentiaat kinesitherapie in 1975 en vervolgens samen met mijn broer Jan de kinesitherapiepraktijk VEMAK opgestart.

Opleidingen medische trainingstherapie (1987) en manuele therapie (1990) en continue vorming dmv regelmatige bijscholingen en zelfstudie van o.a. het Kinetic Control concept. Begeleiding in de sport gedaan bij volleybalclub Smash en korfbalclub Technico.

Vanaf 2016 heb ik de leiding van de praktijk doorgegeven en ben ik nog 3 halve dagen per week actief. Mijn liefde voor het vak blijft groot en ik ben blij dat ik op deze manier betrokken kan blijven bij KineTeam.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Nee

 

TAMARA COENEN

Afgestudeerd als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, met afstudeerrichting pediatrie, aan UGent in 2013. Sindsdien deeltijds werkzaam als kinesitherapeut bij KineTeam Turnhout.

Tijdens mijn, tot nu toe korte, loopbaan heb ik me gespecialiseerd in de respiratoire kinesitherapie met dan voornamelijk de autogene drainage (Chevalier). Ook heb ik verschillende bijscholingen gevolgd o.a. rond hyperventilatie en sportkinesitherapie.
In 2017 volgde ik een opleiding tot Barefoot Training Specialist en cursus dry needling.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Ja

 

TINNE CUYNEN

Afgestudeerd als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit van Antwerpen, afstudeerrichting sportkinesitherapie, in 2015.

Na mijn opleiding ben ik als zelfstandige in een groepspraktijk begonnen. Dit combineerde ik met een jaaropleiding manipulatieve technieken aan The International Academy of Osteopathie (IAO). Verder volgde ik nog cursussen kinesiotaping en dry needling.

Sinds januari 2016 actief bij KineTeam Turnhout.

Tijdens mijn studies was ik sportverzorgster bij voetbalclubs “Hand in Hand” (HIH) en “KFC De Kempen”. Momenteel ben ik actief als sportkinesitherapeute bij KFC De Kempen. Verder volg ik bijscholingen, die voornamelijk betrekking hebben tot musculoskeletale en sport gerelateerde kinesitherapie.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Nee

 

BRIAN BERNAERTS

Afgestudeerd juni 2016 als ‘Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie manuele therapie aan de universiteit Antwerpen.

Om me te verdiepen in de manuele therapie heb ik, in 2017, mijn Master-na-Master diploma in de manuele therapie behaald aan de Vrije Universiteit Brussel. Na het doorlopen van twee stageperiodes bij KineTeam Turnhout ben ik in juli 2016 dit toffe team komen versterken.

Momenteel volg ik een Master of Science opleiding Osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathy/ Bucks University). Deze opleiding combineer ik met het werk in de praktijk. Door mijn sportieve achtergrond probeer ik me elke dag te verdiepen in de meest geschikte oefentherapieën en krijgen sporters individuele sportspecifieke oefenschema’s zodat de behandeling steeds nieuwe en leuke variaties met zich meebrengt.

Letsels tracht ik aan te pakken door opzoek te gaan naar de motor van het probleem.

Extra opleidingen: medical taping, manuele therapie, kinesio taping, dry needling, MSc. studie osteopathie

Ervaring in de sport: Medische begeleiding KTSK Hand in Hand Turnhout, FC Gierle

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Nee

 

KINESITHERAPEUTEN

image

Guus Muësen

Afgestudeerd als licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie aan de Universiteit Gent in 2000 en sindsdien aan de slag...

image

Hans Hoskens

Afgestudeerd als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, musculoskeletale revalidatie aan de KU Leuven in 2011 en ...

image

Jef Verbeek

Afgestudeerd als licentiaat kinesitherapie in 1975 en vervolgens samen met mijn broer Jan de kinesitherapiepraktijk VEMAK ...

 
 
image

Tamara Coenen

Afgestudeerd als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, met afstudeerrichting pediatrie, aan UGent in 2013...

image

Tinne Cuynen

Afgestudeerd als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit van Antwerpen ...

image

Brian Bernaerts

Afgestudeerd juni 2016 als ‘Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie manuele therapie’ aan...

 
 
KineTeam Turnhout © 2021 | website: Nadruk